De campagne ‘Met Belgerinkel naar de winkel’ loopt dit jaar van zaterdag 4 mei tot zaterdag 8 juni 2013. Deelnemen is eenvoudig, gratis en levert heel wat positieve aandacht op voor je zaak.

Draag bij tot het succes van de campagne en schrijf je voor vrijdag 1 maart in op www.belgerinkel.be/handelaars.
 
Al tien jaar lang organiseert de Bond Beter Leefmilieu in mei ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’. Samen met UNIZO en CM moedigen we iedereen aan om te voet of met de fiets naar de handelaars in de buurt te trekken. Na een jaartje afwezigheid neemt het gemeentebestuur dit jaar opnieuw deel aan de actie.
 
Fiets je kerngezond
Elk jaar fietsen ruim 100.000 personen mee ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’, de grootste fietspromotiecampagne van Vlaanderen. Ze gaan langs bij de 17.000 deelnemende handelaars en verzamelen zo stempels op hun spaarkaart.
 
We koppelen telkens een thema aan de campagne. Dit jaar is dat gezondheid. ‘Fiets je kerngezond’ is dan ook de baseline voor de editie van 2013.
 
Deelnemen als handelaar: gratis en gemakkelijk!
Alle handelaars krijgen een gratis startpakket van de gemeente (affiches, spaarkaarten, spaardoos) en een vermelding op www.belgerinkel.bewww.unizo.be,... Deelnemende handelaars verspreiden de spaarkaarten onder hun klanten. Als je klanten met de fiets of te voet langskomen, krijgen ze een stempel op die spaarkaart.
 
Voordelen voor je klanten
In elke gemeente kan je met de tombola een originele Belgerinkel-fiets van het authentieke Vlaamse merk Achielle en vele andere mooie prijzen winnen.
 
Meer info: duurzaamheidsambtenaar, 014 56 42 67, duurzaamheidsambtenaar@gemeentemol.be